Petitie op 25 oktober bespreken in de Raad

Vandaag vernam ik de datum waarop de Petitie ‘Maak Park de Blauwe Bergen weer hondenlosloopgebied’ in de raad kan worden besproken. Dat is waarschijnlijk op 25 oktober.

Op de website van de gemeente Wageningen (www.wageningen.raadsinformatie.nl) én in de Stad Wageningen (op de Uit de Raadpagina) wordt de agenda van de Politieke Avond gepubliceerd.

Het hondenlosloopbeleid in de APV

Het hondenlosloopbeleid van de gemeente wordt geregeld in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV). Binnenkort komt het college met een notitie naar de aard over de actualistatie van de APV. Dit kan voor ons een moment zijn om aan de gemeenteraad ons standpunt over het hondenlosloopbeleid kenbaar te maken. Dat kan mondeling dan wel schriftelijk.

Het kan door een schriftelijke reactie te sturen naar de gemeenteraad (raadgriffie@wageningen.nl), maar je kan je ook aanmelden om deel te nemen aan het rondetafelgesprek.

Maandag 25 oktober is er een rondetafelgesprek met de Raad

De verwachting is dat het rondetafel- en consultatiegesprek over de actualisatie van de APV gaat plaatsvinden op maandag 25 oktober.

De agenda voor die avond wordt volgende week maandag vastgesteld. De Griffie informeert mij hierover uiterlijk volgende week dinsdag. De agenda van de Politieke Avond van 25 oktober is volgende week ook te raadplegen via de website en staat op woensdag 20 oktober in de Stad Wageningen.

Advies en steun is gewenst

Ik ga mij nu eerst beraden, zoals dat in ambtelijke taal heet. En dat betekent gewoon dat ik er even over na ga denken wat we nu het beste kunnen doen.

Als iemand tips heeft of aan wil schuiven. Laat van je horen. Steun en advies zijn altijd welkom. Dat kan door mij een mail te sturen (nicolepluim@hotmail.com).

Nicole Pluim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s